Szűkös a keret? Mi akkor is moziélményt teremtünk.

Az image film, a videóklip vagy a játékfilm időtálló és nemzetközileg is versenyképes kell, hogy legyen. A moziélmény eléréshez gondosan megválasztott technológia szükséges. Ne elégedj meg a videóminőséggel, ha moziélményt is kaphatsz!

 

 

 

A videó korszak vége

 

A hagyományos videókamerák korlátja már az elnevezésben is látható "videó" az-az csak videóminőséget produkál.

A mai nézők azonban hozzá vannak szokva, hogy már a TV sorozatokat is moziminőségben látja. Ehhez mozifilmes technológia szükséges.

 

Mit jelent a moziminőség?

Az elképesztően nagy felbontás önmagában még nem jelent moziminőséget, hiszen videókamerák is képesek 4K felbontásra a képi világ mégis "videós" lesz. Mi a FILMLAND stúdiónál olyan mozikamerákkal dolgozunk, melyek képi világa a mindenki által kedvelt 35mm klasszikus filmélményt adják vissza. Csodálatos színeket, hatalmas színmélységet tudunk elérni, adott esetben akár extra világítás nélkül is.


Vagyis akár minimális stábbal, a legkisebb felfordulás nélkül tudunk mozifilm jellegű imázsfilmet, reklámfilmet vagy épp videklippet forgatni.     

364998-should-i-buy-a-4k-tv-now.jpg

Moziminőség!

Normál költségvetés esetén is elérhető az amerikai mozifilmeknél is használt technológia. Tökéletes moziélményt varázsolunk, reklám, imázsfilm, videóklip vagy akár tévéfilm megrendeléseknél is.

 

4K (4096×3072 px)

6K (6144×3160 px)